Nunta sau reclama la RedBull ?

Nunta sau reclama la RedBull ?

Claudiu Stefanescu,cameraman si autorul acestui clip,este chemat des pe la nuntile romanilor.Asa s-a intamplat si acum,dar de data aceasta a fost foarte surprins de ceea ce a avea sa filmeze.
Claudiu: "Exista mari momente ale vietii cand se intampla sa ai revelatii. Lucruri banale sunt in masura sa te puna pe ganduri. Toamna anului 2009 mi-a adus un astfel de moment.
Am filmat o nunta. Oameni simpli, din popor, linistiti, gospodari, cu frica si ascultare de Dumnezeu. Nuntasa pe care o vedeti in acest film a constituit pentru mine o prezenta uluitoare.
"
Va las sa vedeti clipul pentru ca apoi sa cititi continuarea...
(opriti muzica de pe blog inainte...->josul paginii)



Ultima ora: nuntasa a devenit vedeta Pro TV de prima pagina :). O nuntasa devotata, c-o putere instalata de 1.000 MW.
De pe la orele 13.oo si pana la spartul nuntii, orele 4.oo dimineata a radiat energie ca un reactor nuclear de la Cernavoda in ciuda respectabilei varste.
Nu lucreaza la Red Bull Company, iar banii din pensie nu-i ajung pentru a consuma asa ceva. A dus insa o viata ecologica. A mancat numai din gradina, din curte, alimente obtinute prin munca fizica. Mai pe romaneste, fitness agricol si-o alimentatie variata, naturala, fara chimicale. La toate acestea se adauga un psihic de invidiat. In comportamentul ei nu detectezi urmele stresului cotidian. Normal... nu i se viruseaza windowsul, nu-i "crapa" memoria RAM, nu are insomnii de grija upgrade-ului si multe altele nu i se intampla... Este de invidiat...



P.S. : Da o nota intr-un comentariu,acestei minunate doamne!

Comentarii

Anonim a spus…
BRAVOOOOOOOO!!! Este foarte TAREEEEEEEEEE:))
mirolara a spus…
iuiuiu huhhuuuuiiiii!!!... nici nu vreau sa stiu cata energie are in ea cand face "huta-huta" :)) iuiuiuiu huhhhuuuuuuiiii!!!
Dianna a spus…
La multi ani ! Un an nou fericit si plin de bucurii, sanatate si tot ce-ti doresti de la 2010 sa se indeplineasca!

Succes in continuare cu blogu' !

Postări populare de pe acest blog