BEST PLACES TO GET NAKED

CELE MAI BUNE LOCURI UNDE TE POTI DEZBRACA


Ti s-a intamplat vreodata ca cineva sa iti spuna sa te dezbraci pentru ca toata lumea o facea? Ei bine,el poate sa fi fost cu un pas inainte...Fie ca este vorba de arta,sanatate,de relaxare sau treziri spirituale,o lume intreaga de calatorie ti se deschide dupa ideea unei vacante de tip NC-17 (interzisa celor sub 17 ani).Dar elimina-ti gandurile perverse,acest lucru nu este despre sex.Aceasta nuditate este despre arta (a se vedea fotografia lui Spencer Tunick).


Una din fotogrfiile lui SPENCER TUNICK

Este vorba despre libertatea de exprimare! Iar atunci cand toate acestea esueaza,e vorba,de exemplu, despre admirarea frumusetilor din baile termale in Islanda.Cu alte cuvinte,cititi mai departe pentru a descoperi cele mai tari locuri unde poti da totul jos de pe tine,de la desertul Nevada plin cu trupuri HOT pana la Parcul de distractii nud din Japonia.
ATENTIE : Unele poze sunt,mhm,oarecum "riscante".

SPAWORLD,JAPAN



ADEVARUL GOL-GOLUT: Din punct de vedere vulcanic,Japonia are sute de izvoare termale naturale.In Osaka,un asemenea izvor termal a dus conceptul pana la exterm,creandu-se un Parc de distractii cu tema "in jurul lumii nude". Acest complex este impartit in teme in functie de tara : Finlanda,Grecia,Spania,Franta,Roma antica si asa mai departe.In mijloc veti gasi o replica a Fantanii Trevi (din Roma) si un mic Atlantic cu rezervorul plin de pesti tropicali.Desigur toate baile si sunt efectuate in nud,dar spre dezamagirea unora,femeile si barbatii sunt asezati la etaje diferite. Partea buna a lucrurilor,ti se ofera pijamale pentru a le purta in timp ce va plimbati in locurile comune : roz pentru femei,albastre pentru barbati.
DE EVIDENTIAT : in ciuda numelui,SPAWORLD este foarte favorizata si populara de localnici. Deci asteptati-va sa fiti in compania a multor persoane japoneze.
CEL MAI BUN MOTIV PENTRU A ADUCE CU TINE UN PROSOP: cele furnizate de ei sunt destinate pentru localnici. Americanii de exemplu,pot gasi prosoape care acopera doar un obraz.
NU ITI UITA : dictionarul Japonez-Englez. Ar putea fi foarte folositor in mod special pentru a traduce : "Ma scuzati,sunt Hetero,dar pot sa ma alatur petrecerii voastre de barbati goi?"

BAILE TURCESTI,BUDAPESTA



ADEVARUL GOL-GOLUT: Cateva dintre cele mai populare locuri istorice in Budapesta sunt si cele mai vizitate,deoarece acestea sunt "TARAMUL BAILOR". De la clasice sau istorice,cladiri precum RUDAS BATHS (construita in anii 1500) pana la GELLERT BATHS si KIRALY BATHS,care gazduiesc petreceri nocturne,majoritatea consista in piscine termale,sauna,bai de aburi,deci nimic neplacut. Doar un singur lucru de avertisment : Unele bai sunt unisex,iar altele sunt amestecate,deci asigurati-va ca stiti in ce fel de incapere intrati inainte de a ramane surprins.
DE EVIDENTIAT : Nu te voi minti : La RUDAS BATHS nu va fi prea dragut.
Ganditi-va la barbati trecuti prin CORTINA DE FIER a istoriei,ce aduc foarte mult a BORAT. KIRALY BATHS ,pe de alta parte,adaposteste pe cei tineri si frumosi.
CEL MAI BUN MOTIV PENTRU A ADUCE CU TINE UN PROSOP: Pentru a-ti acoperi ochii. Nu glumesc cand am spus de acei BORAT(i).
NU ITI UITA: Haine curate.Daca te afli acolo in orice moment al verii,vei avea un soc racoros de indata ce vei pleca.

LOVEPARADE,GERMANIA



ADEVARUL GOL-GOLUT: In primul rand LOVEPARADE vrea sa exprime o comunitate pasnica,si asa cum se spun pe site-ul lor "Cele mai importante valori pentru noi includ dragostea,respectul reciproc,toleranta si comuniune." Cu alte cuvinte,nud,nud reciproc,nud,si iar nud. Mega-petrecerea anuala se tine in Germania in fiecare vara incepand cu anul 1989,si bine,nu toti sunt dezbracati,unii sunt tatuati :) . Dar tipurile de exhibitionism sunt in vigoare mai ales prin dansurile de dupa parada,in cluburi de noapte. Locatia se schimba de la an la an,indreptandu-se catre BOCHUM,in RUHR VALLEY,pentru 2010.
DE EVIDENTIAT: LOVEPARADE aduce la un loc o multitudine de persoane care mai de care mai tatuate,pline de piercing-uri,persoane mai grase,mai slabe,gay,hetero si chiar intre.
CEL MAI BUN MOTIV PENTRU A ADUCE CU TINE UN PROSOP: Vei avea nevoie sa tragi un pui de somn intre parade.
NU ITI UITA : Iubirea semenilor. Vei fi ciupit de obraz (sa nu mai zic de alte locuri) de catre partenerii iubitori,si doar n-ai venit ca sa stai izolat intr-un coltisor.

BURNING MAN,NEVADA



ADEVARUL GOL-GOLUT: Multi ar putea spune ca multimea din Silicon Valley ar fi cea care a asezat "Burning Man" pe harta - deoarece era un mod de a-si vedea prietenii dezbracati. (desigur,realizez ca "prieteni" si "dezbracati" nu trebuie folosite in acelasi enunt) . Cu toate acestea,ideea a luat amploare si festivalul anual de arta din nordul Desertului din Nevada a devenit o necesitate pentru cei ce adora sa petreaca in nud. Scopul este totusi,unul vag, libera exprimare si increderea in sine impreuna cu o accentuare puternica asupra artei si ...orgiei. (acesta e indiciul pentru voi).Dupa zile de pregatiri "fierbinti", evenimentul culmineaza in crearea unei flacari uriase cu forma de om,dovedint astfel o veche zicala care spune "Unele trupuri sunt prea fierbinti pentru a putea fi manipulate".
DE EVIDENTIAT: Spune TU! Anul trecut aproape 50.000 persoane au participat la BURNING MAN-fiecare dupa plac,imbracate,dezbracate.
CEL MAI BUN MOTIV PENTRU A ADUCE CU TINE UN PROSOP: Esti in desert si este foarte cald. Dezbraca-te de haine si arunca-ti prosopul pe cap altfel s-ar putea sa ai de suferit.
NU ITI UITA : Cardul de Credit. Dupa ce toata increderea in sine s-a topit,poate vei observa ca nu esti atat de departe de VEGAS.

BAY TO BREAKERS,SAN FRANCISCO



ADEVARUL GOL-GOLUT: O cursa de 12 km prin centrul orasului San Francisco,spre ocean. Bay To Breakers se tine in fiecare luna Mai incepand cu anul 1912. Acest eveniment este o cursa,dar totodata o parada gay.Cu toate astea,la eveniment participa o multime de atleti.

DE EVIDENTIAT: Din pct de vedere tehnic,imbracamintea este necesara iar alcoolul interzis.Cu toate acestea multi dintre participanti profita de aceasta ocazie ca sa faca un mic striptease si sa poarte jucarii sexuale in jurul gatului.
CEL MAI BUN MOTIV PENTRU A ADUCE CU TINE UN PROSOP: Cursa va va duce prin cele mai grozave parti ale orasului. Daca iti pierzi cumpatul sau energia poti oricand sa abandonezi,te infasori in prosop si pretinzi ca ai ramas pe dinafara centrului SPA la care aveai programare.
NU ITI UITA : Numarul de participare.Serios acum. Nimanui nu ii pasa daca porti o costumatie afro,sau chiar nimic,regulile sunt reguli.

BLUE LAGOON,ISLANDA



ADEVARUL GOL-GOLUT: Aceasta este vorba despre un tip special de nuditate. Blue LAGOON este destinatia tipica de lux : masaje-spa,mancare sanatoasa,camere cu aburi,sauna,camere de oaspeti cu cel mai rafinat design. A fost construita deasupra renumitelor izvoarelor fierbinti, care judecand dupa parerile turistilor,iti ofera o mai mare placere daca nu porti haine.
DE EVIDENTIAT: Printre localnici se numara si si suedezii svelte,numiti si SVEN.Este o "colectie" de oameni nordici,foarte atractivi,cu parul blond si trasaturi corporale bine definite.
CEL MAI BUN MOTIV PENTRU A ADUCE CU TINE UN PROSOP: Vei avea nevoie sa te usuci dupa ce te scufunzi in bazinele geotermale. Temperatura bazinelor variaza,dar astepta-te la o "trezire" racoroasa cand vei iesi.
NU ITI UITA: APA OXIGENATA. Hai,fii si tu blond(a) pentru o saptamana.Poate vei fi nevoit sa fii dezbracat,dar nu ti-ai dori sa stai pe dinafara celorlalti.

HADAKA MATSURI,JAPONIA



ADEVARUL GOL-GOLUT: Japonia dedica un intreg festival anual,goliciunii.E ciudat,dar acest eveniment are loc iarna. Nu conteaza,anualul "HADAKA MATSURI",sau festivalul "omul nud",aduna multimi masive de persoane din jurul tarii.Desi specificul variaza in functie de locul de desfasurare,ideea generala este pentru o multime de barbati si baieti aceea de a purta doar "haina de muschi" pentru a alerga la un altar unde primesc apa de purificare a trupului. SFAT: una e sa vezi mii de persoane dezbracate,si alta e sa observi ca majoritatea sunt de varsta a 3 a.

DE EVIDENTIAT: Imaginati-va ca alergati cu taurii. Doar ca in loc de tauri sunt sute de barbati japonezi imbracati precum luptatorii de sumo. Si in loc sa existe teama de a te plictisi,exista teama de a nu gasi pe masura acea vestimentatie in forma de T .

CEL MAI BUN MOTIV PENTRU A ADUCE CU TINE UN PROSOP: Pentru a-ti sterge picioarele. Poti oricand aluneca pe apa si nu cred ca vei avea cu tine si un lot de amortizoare pentru cazatura.

NU ITI UITA: Hainele de gore-tex (impermeabile). Dupa ce distractia s-a terminat , iti vei aminti de toate acestea ,caci hipotermia si contractiile vor fi de o realitate cruda.

NO PANTS DAY,NEW YORK



ADEVARUL GOL-GOLUT: Imaginati-va ca e prima vineri a lunii mai si sunteti in New York. Iei metroul catre TIMES SQUARE,vazandu-ti de ale tale cand deodata : WOW ! - Jumatate din calatori sunt fara pantaloni.De fapt ei au urcat in bus imbracati din cap pana in picioare. Nu e nevoie sa anunti vreun organ de politie. Adevarul e ca "NO PANTS DAY" a pornit de la o trupa de improvizatie cu scopul de a oferi navetistilor o schimbare a atmosferii,scapandu-i de plictiseala acumulata. De atunci s-a imprastiat si in alte orase de la BOISE,IDAHO pana la ADELAIDE,Australia-si catre alti navetisti plictisiti.
DE EVIDENTIAT: Ce new-yorkez nu a avut o astfel de cursa cu metroul? Ziua fara pantaloni poate fi un vis devenit realitate ,atunci cand acea femeie de afaceri extrem de HOT,subit se dezbraca. Dar sunt diferite tipuri de persoane ce se dezbraca,deci in general e mai mult amuzament decat un afrodisiac.
CEL MAI BUN MOTIV PENTRU A ADUCE CU TINE UN PROSOP: Nu uita,are loc in sistemul de transport in comun al NEW YORK-ului. Prosopul este pentru orice aveti de gand sa atingeti cu orice parte a corpului dumneavoastra.
NU ITI UITA: Biletul de metrou. Nimic nu-ti va strica distractia acelei zile,decat nevoia de a parasi metroul fara pantaloni.Politistul din statie nu va considera ca e ceva atat de amuzant.

WORLD NAKED BIKE RIDE



ADEVARUL GOL-GOLUT: Evident,cursa anuala de ciclism nud,a fost initiata in 2004 ca o demonstratie impotriva poluarii si dependentei de petrol. De-a lungul anilor,a capatat diferite forme,dar tema generala este aceeasi : participantii sunt incurajati sa se dezbrace si sa iasa la o plimbare cu bicicleta. Dar asta nu inseamna ca skate-boarderii sau cei pe patine nu sunt bineveniti si ei. Datele sunt afisate online,dar daca ele nu corespund cu orarul tau,poti oricand sa incepi cursa de unul singur.

DE EVIDENTIAT : E greu de spus incotro sa te uiti,cu atatea corpuri pictate in afara de acel politist care nu e un impostor YMCA (sper ca stiti melodia). El e defapt un politist adevarat,si tinand cont de locatia unde are loc aceasta cursa,el ori dirijeaza traficul,ori scrie vreo amenda.
CEL MAI BUN MOTIV PENTRU A ADUCE CU TINE UN PROSOP : Pentru a-l pune pe saua bicicletei,sa te protejeze impotriva -ouch- terenului-ouch-accidentat.
NU ITI UITA: Ochelarii de soare tip oglinda-te mentin in "umbra" daca nu vrei sa fii recunoscut si ai de gand sa pornesti dezbracat in aceasta cursa nebuna.

SPENCER TUNICK



Adevarul GOL-GOLUT: Vrei sa fii imortalizat in timp ce te exhibitionezi nud? Inscrie-te intr-una din fotografiile faimoase ale lui SPENCER TUNICK. Artistul si-a facut un nume in lume din compositia a sute de persoane dezbracate,ca si in fotografia de sub articol,facuta in RUBENS HALL din MUZEUL KUNST PALAST in DUSSELDORF,GERMANIA. Tunick,care este originar din NEW YORK,a inceput aceasta activitate din 1986,ajungand faimos pentru incalcarea ordinii civile cu fotografii de peste 18.000 de nuduri in MEXICO CITY,NEW YORK,ROMA ,VIENNA,LONDRA,MONTREAL si multe alte locuri unde oamenii tind sa poarte haine. Tunick lucreaza exclusiv cu voluntari,asa ca va puteti inscrie pe site-ul sau web pentru a fi notificat data viitoare cand va poza. Gandeste-te,si tu poti fi screen-saverul cuiva !
DE EVIDENTIAT: Spune-mi TU! Tineri,batrani,negri,albi,barbati,femei,grasi,slabi-arta aduna toate tipurile.
CEL MAI BUN MOTIV PENTRU A ADUCE CU TINE UN PROSOP : Doar daca te razgandesti.Dar atunci inseamna ca nu ai ce cauta acolo.De asemenea s-ar putea sa iti trebuiasca un pix la indemana,pentru ca SPENCER sa-ti semneze o copie a pozei-munca sa valoreaza ceva banuti la licitatii.
NU ITI UITA: Maturitatea. Nu e vorba de a vedea partile intime ale altor persoane,aici e vorba de ARTA. Acum,maturizeaza-te (si adu-ti camera de filmat-la naiba,daca Tunick face poze tuturor,tu de ce sa nu faci?)

BLACKS BEACH,SAN DIEGO



ADEVARUL GOL-GOLUT: Pentru fiecare tarm,exista o plaja de nudisti ascunsa pe undava. Bineinteles,Brazilia,Franta si Grecia capteaza toata atentia,dar pentru banutii nostri,BLACKS BEACH aflata in LA JOLLA,SAN DIEGO,este la fel de simpatica si nuda.BLACKS BEACH intruchipeaza tot ceea ce a facut din sudul Californiei un cantec pop: voley,gratare,catei labradori zbenguindu-se pe surf,si o multime de costume de baie.
DE EVIDENTIAT: Aici este un coltisor din lume unde "BAYWATCH" a fost filmat,dar nu putem spune ca sunt numai persoane gen PAMELA ANDERSON si DAVID HASSELHOFF. Stii persoanele simple care le vezi de obicei pe o plaja? Atunci imagineaza-ti-le fara haine.
CEL MAI BUN MOTIV PENTRU A ADUCE CU TINE UN PROSOP : Esti pe plaja..duh?!
NU ITI UITA: crema de protectie solara.iti vei expune parti ale corpului care nu au vazut niciodata soarele .


ACUM CA V-ATI INFORMAT UNDE SUNT CELE MAI BUNE LOCURI PENTRU A TE DEZBRACA NU-MI RAMANE SA VA ZIC DECAT "JOS TEXTILA!!!"

Comentarii

Anonim a spus…
Sunt niste informatii pretioase pentru cei interesati;))
mirolara a spus…
da.interesanta informatia, chiar daca nu ajunge bietul roman pe-acolo. dar daca ar fi sa...hmmm, cel mai ofertant si relaxant pare blue lagoon.

Postări populare de pe acest blog