Anti Coffe-Shop

Hai sa vorbim despre aceste "magazine de vise" , "weed shop" , "coffe shop " , " retard shop". Vad din ce in ce mai des pe strada,prin anturaje,prieteni sau nu, fani inraiti ai plantelor etnobotanice. Ba mai mult, un astfel de magazin se afla si la parterul blocului meu...zi de zi vad ,(in special minori)... persoane care pasesc cu atata ardoare spre acest magazin , si ca in versurile lui Puya "cheltuie si banii care nu-i au " pentru niste ierburi ... fratilor aveti prea multi bani? dar in primul rand ce poti sa crezi despre unul care cumpara asa ceva? 1. ii atribui automat adjectivul "DROGAT(a)" ; 2. te gandesti ca are probleme in familie,nu e bagat(a) in seama de nimeni,sufera, sau e prea mare curiozitatea incat atinge sfera naivitatii,a prostiei si ignorantei.


Chiar daca se spune ca ierburile si pastilele comercializate la weed-shop-uri sunt legale si inofensive, lucrurile stau de fapt cu totul altfel.Aproape saptamanal ajung la spital tineri care si-au confectionat tigari din ierburile cumparate de la weed-shop-uri. Sunteti cu capul ?! Viitorul vostru si implicit al tuturor se duce de rapa din cauza unora ca voi ! Eram acum 2-3 zile pe strada,veneam spre casa si ma intalnesc cu un vecin,mai mic cu vreo 3-4 ani ca mine...nu mai vorbisem de ceva timp,dar lui ii vine sa ma intrebe ce fac in seara asta (era sambata) . Eu ii raspund ca tocmai ma vazusem cu iubita,asadar ma duc linistit acasa,nu imi mai trebuie nimic altceva. Cand a auzit asta,sa ia foc nu alta , citez "Pfoai,cum sa stai acasa?" ...eu,uimit de reactia lui il intreb "dar tu ? " ...citez din nou : (cu o satisfactie mare pe chip )zice "eu ma duc in club,trag ceva..." :| ... initial m-am gandit la vreo bautura,ceva...mai stii...cand colo incepe el sa zica in ce viata paseste dupa ce baga niste ierburi in el ...ba esti nebun?! ma scuzati dar... pai fututi trasul matii , ca acu' 2 ani te tinea mata incuiat in casa de revelion si te uitai pe geamul de la balcon la lumea care petrecea.N-aveai prieteni,n-aveai nimic,erai ca-n vorba aia "pielea p**** " . acum esti bine,esti in life , ai prieteni drogati,esti si tu baiat in sfarsit. fa omule ceva util cu banii aia,de ce sa ai parte de o fericire temporara,utopica,cand poti sa te trezesti a 2 a zi cu zambetul pe buze , nu cu dureri de cap sau Doamne Fereste...eh,ce Doamne Fereste,ca oricum mai devreme sau mai tarziu ,cei care continua cu astfel de practici ajung "Vedete" Pro Tv . Presupun ca o sa va transporte SMURD-ul la spitalele oraselor vecine ca doar na ... m-as mira sa incapeti intr-unul. Inainte sa apara aceste "magazine de vise" lumea nu se putea distra ? nu exista fericire ? ohoo si inca cum! hai aduceti-va aminte! se putea si fara alcool peste masura,sau ierburi care-ti ofera o perioada scurta de halucinatii pe care tu le numesti o alta viata. Cu siguranta aveti printre voi cel putin un prieten care a resimtit si marele dezavantaje ale acestor plante.nu va mira? sau tre'sa va dea cineva un par in cap sa deschideti si voi ochii ? eh...unul dintre exemplele ce nu vor continua sa apara este aici .


Aaa,daca ma veti uri pentru postare,ma simt implinit,acesta este mesajul meu pt voi :
Mama, ce "luptati" voi, astia pt legalizarea marijuanei,si a celorlalte "droage"... "luptati"?... sunteti amuzanti. pai, nu spuneati voi ca daca fumezi marijuana n-ar mai fi razboi, coaie?... am trait sa o vad si pe asta - un junker sa "lupte". ba, va mintiti pe voi intr-un astfel de grad ca sinteti de-a dreptul patetici! Va place sa va auto-intitulati oameni "cu mintea deschisa", aveti senzatia ca iarba e marfa, cautati fel de fel de "argumente" medicale aberante pe care le inghititi ca pelicanii... sinteti redusi, coaie. Retarzi. Si ce aveti voi in creier nu e "pace", ipocritilor, e doar amorteala cerebrala. Dar nu-mi pare rau de voi. Ffaceti-va varza pina la capat. Daca crapati poate e mai bine. eu v-as da moca droguri cu tona, sa eliberati scena cit mai repede!
P.S. : mai devreme sau mai tarziu veti ajunge cu rinichii in sertar !

Comentarii

LUSIAN a spus…
pastele mamii lor de soareci, ca mereu ma iau de drogatii din scara blocului, ca mi vine sa le bag chistoacele in nas...
LUSIAN a spus…
pastele mamii lor de soareci drogati, mereu ma iau de astia din scara blocului, ca mi vine sa le bag chistoacele in nas..

Postări populare de pe acest blog