Sirop de dezamagire


Sirop de dezamagire
                                                de Alexandlu



Ce e dragostea? Dar ce e dezamagirea? Vi s-a intamplat sa va potoliti setea de dragoste cu sirop de dezamagire? Multor baieti le era de-ajuns un Heineken, de mine insa, are grija mereu cineva sa imi faca cunostiinta cu surorile de care nu m-as indragosti niciodata : dezamagirea si minciuna.
Despre dragoste o sa vorbesc la final, mai intai servim un sirop cu gust amar. Inainte sa bei spune-mi, cum e la inceput? Al 9-lea cer, simti ca nu-ti mai poti tine inima in piept? Iti transpira mainile, emotii, cunosti acest cuvant? Nicio grija, il uiti mai repede decat l-ai invatat! Ia si bea, bea cu mine! Da, e putin amar, te-obisnuiesti ! 
Ai fost mintit/a? Vad ca dai de gustul siropului,mai usor! Cum e, ai picat vreo 2 ceruri mai jos? Cu cat bei mai mult, cu atat sufletu-ti ia liftul pana la subsol. Ti-am zis eu ca uiti ce inseamna emotiile! Hai sa bem si sa povestim!
Ai avut vreo teama? A fost langa tine? A stiut sa ti-o alunge? Cand minciuna te ia in brate incepi sa tremuri de ciuda si durere precum copilasul din "Fetita cu chibrituri". Si-ncerci sa te incalzesti,si mai aprinzi un pai...de ce amani atat? Acorzi prea multe "a 2 a sansa",tu nu poti schimba nimic! Vrea sa se alinte cu alte persoane, vrea distractii si urme de saliva in locul unde tu ai parfumat cu miere.
Pun pariu ca nu ti-ai dat seama cand ti-a umplut paharul.
Ce trandafiri ciudati, ii vezi? Ia si bea, numai asa faci cunostiinta cu roiul de petale: ganduri desarte, deprimare,iluzii, durere, indignare, vise oarbe, sentimente reci, inchipuiri, ofilire, macinare, indepartare, lacrimi, amintiri, suspine, singuratate, gust amar... 
Tocmai ai castigat un copil care nu stie sa pretuiasca nimic din ce are! Ti-a ramas gustul acela asa-i ? Hai sa iti spun cu ce poti sa te dregi.
Dragostea, ti-aduci aminte de ea? Dragostea reprezinta acele fapte marunte ,dar din inima, inseamna acea emotie pe care ai uitat-o, cand pieptul iti e inundat de un orgasm de batai , de fluturasii necomestibili ce-n jocul lor nebun te fac sa uiti ca te-ai certat cu parintii sau  ca ai o molie in portofel , si fara sa-ti dai seama gustul ce il simti acum e cel de buze dulci de ciocolata alba.
concluzia : Atunci cand iti da de "baut" si e amar, lasa chibritele, nu mai irosi timpul, te-asteapta cel putin o persoana gata sa-ti readuca gropitele din coltul gurii !
P.S. : Dragostea sta in lucrurile mici dar din inima, lucruri nemateriale dar cele mai scumpe!

Cand simti numai dragostea din pat nu inseamna ca iubesti, inseamna ca profiti !




Postări populare de pe acest blog